torsdag 8 maj 2008

Om att baka bröd

Det här blir väl mitt första självgoda inlägg (enligt mig själv i alla fall)
Jag bakade bröd idag och jag måste erkäna att jag är jävligt nöjd. Gateau släng er i väggen!
Luftigt, segt och en hård skorpa, allt man behöver.






4 kommentarer:

Jocke sa...

Tjusigt!

Anonym sa...

Men vad duktig du är. Ekologisk mjölk dricker du också. En miljömedveten bagare, kan det bli bättre???

Anonym sa...

Recept efterfrågas av husmorsklubben!

Anonym sa...

Kanske hade varit annat än tragiskt om du bott någon annanstans. Framtvingad bakning är en sysselsättning för alla ickeinfördda stockholmar. (bröd)kulturen är totalt borta. Inget ont om korvbröd och tre dagar gammalt bröd på Ica.. Men det finns bättre. Prova att sälja för gammalt bröd i någon annan stad. Jag fattar inte att någon imponeras av alla jävla caffe macchiato uttalande miffon. Det är inte biscotti utan butiksbakade något torkade limpor!